2015. jan 09.

iPad számlázó

írta: PlixApp
iPad számlázó

A vállalkozók egyre szívesebben használják az ügyviteli folyamatok optimalizálásához a táblagépeket, és most itt konkrétan az iPad-ra gondolok. A levelezésen túl már egyre több hasznos dologra is lehet használni, akár elektronikus számla készítésére is. 

Ha iPad számlázó programot keres valaki, tökéletes választás lehet a Számlázó App, mivel minden olyan funkciót tud, amit egy elektronikus számla készítésre alkalmas számlázó programtól elvárhatunk. Az iPad számlázó app remek választás lehet mindazok számára akik a hagyományos számlatömbtől szeretnének megszabadulni, vagy az irodai környezeten kívül szeretnének elektronikus számlát kiállítani. 

Az iPad Számlázó App teljes mértékben kihasználja az Apple iOS 8 mobil operációs rendszerében bevezettett újdonságokat, melyek valóban könnyű kezelhetőséget és kellemes használhatóságot biztosítanak a számlázó programnak. Az elektronikus számlák megosztása soha nem lehetett egyszerűb, mint a számlázó app használatával, egy koppintással lehet megosztani a kiállított számlát, de az elektronikus levélben történő küldése sem bonyolultabb.

Ha az iPad készülékedre keresel egy valóban hasznos mobil alkalmazást, mely az ügyviteli folyamatokat segít kezelni, felgyorsítani akkor töltsd le a Számlázó Appot az App Store-ból.

Szólj hozzá

számlázó program elektronikus számla iOS 8 számlázó app ipad számlázó