2013. sze 06.

Mennyi appot tölt le egy felhasználó?

írta: PlixApp
Mennyi appot tölt le egy felhasználó?

Vannak a mobil függő felhasználók, akik imádják tesztelni az új mobil appokat. Ők több mint 400 mobil alkalmazást töltenek le, és vannak akik jóformán csak az alap funkcióit használják ki az okostelefonnak. Mit mutat a globális átlag?

Az okostelefonok felhasználói között is megtalálhatók a függők, a nagy mobil app expertek. A számuk azonban elég elenyésző, hogy a statisztikát feljavítsák. A mashable portál nemrég közzétett egy felmérést, hogy átlagot vonjon a mobil felhasználók letöltési szokásaira vonatkozóan. A statisztikát régióra bontva készítették el, és viszonylag jól tükrözi a mi elképzeléseinket. (A mi tippünk 25 volt)

Nézzük a táblázatot:

Sajnos Európa nem szerepel rajta, de valószínűleg 20-25 hejtálló tipp lehet. Ami a hazai piacra viszont jellemzőbb, hogy a fizetős alkalmazások letőltéseinek száma jóval kevesebb, mint a globális átlag. 

A mobil alkalmazás fejlesztés egyre hangsúlyosabb szerepet tölt be az innovatív gondolkodású cégvezetők stratégiájában. Még korábban csak gondolat szintjén létezett, mára szinte szükségessé vált, a mobil alkalmazás fejlesztése. 

Szólj hozzá

mobil alkalmazás mobil app mobil alkalmazás fejlesztés