2013. már 19.

Az egyszerű a nagyszerű

írta: PlixApp
Az egyszerű a nagyszerű

Az elektronikus levelezéssel kapcsolatos szolgáltatásokkal tele van az internet. Bárhol lehet már pár gigás postafiókot létrehozni díjmentesen. Az egyszerű könnyen kezelhetőtől a komplex mindent bele levelező kliensig mindent találni. Egy telített piacon hogyan lehet mégis sikereket elérni? A mailboxapp tudja titkot.

Az Orchestra Inc. a mailboxapp egyszerűségével és az elektronikus levelezés más dimenzióinak megnyitásával tett szert olyan sikerre, hogy rövid időn belül több milliós felhasználói tábort állított maga mögé. Mivel a fejlesztők nem voltak felkészülve ilyen horderejű sikerre, a felhasználókat várólista fogadja, holott hasonló szolgáltatásoktól hemzseg az internet.

Az egyszerűség ismét győzött. A mailboxapp megközelítése, hogy az elektronikus leveleket más szisztéma szerint rendezi, és semmi sallangot nem tartalmaz az app, csak annyi funkciót amire pontosan szükség lehet. Teszi ezt nagyon kényelmesen és könnyen kezelhető módon. (A szoftverről bővebben más nézőpontból)

Az applikáció sikerét bizonyítja, hogy a Dropbox nemrégiben felvásárolta. Persze nem ok nélkül, hiszen jól jöhet neki a tárhelyszolgáltatással történő összekapcsoláshoz. 

A mobil fejlesztés tartogat még meglepetéseket, hiszen a fenti példa is jól bizonyítja, hogy a jól átgondolt mobil app a túlkínálat ellenére is óriási sikereket érhet el, ha funkcionalitásával valós problémát old meg, vagy teszi kényelmesebbé a felhasználók életét.

Szólj hozzá

mobil alkalmazás mobil app