2013. jan 25.

Mobil app letöltés növelés

írta: PlixApp
Mobil app letöltés növelés

2.Promózzuk a weboldalon

Ha már egyszer elkészült a szolgáltatásunkat népszerűsítő, ügyfeleink kényelmét szolgáló mobil alkalmazás, érdemes további lépéseket tenni a felhasználókkal való tudatosítás irányába. Mi lenne erre a legegyszerűbb megoldás, mint a weboldalon történő App- ikon elhelyezése. De hogyan?

A célpiacunk szereplő nagy valószínűséggel ellátogatnak a weboldalunkra időközönként. Ezt érdemes kihasználni azt az állapotot, ha nem kifejezetten mobil eszközről nézi weboldalunkat. Erre a legjobb módszer, ha valami figyelemfelkeltő helyre hangsúlyosan kihelyezzük az alkalmazás létezését - elérhetőségét jelző logókat, és akár magának a mobil appnak az ikonját. Mellé persze pár szóban érdemes leírni, az app fő funkcióját.

ToltdsLeIngyenAppStore140px.png

googleAndroidApp140px.png

Az ikonokat linkelni kell a mobil app áruházbeli helyére! :)

Természetesen lehet fokozni a vágykeltést ha kicsit dizájnosabbá tesszük, mondjuk egy dobzba helyezzük az ikonokat és az app ikonját, vagy esetleg az új látogatók számára egy előugró ablakban villantjuk fel.

Ezzel elérhetjük, hogy azon felhasználók is tudomást szerezzenek a mobil alkalmazásról, akik nem mobil eszközről nézik a weboldalunkat, de érdekli a weboldalunk témája, szolgáltatásunk, termékünk.

Nem nagy dolog ez, mégis sokan elfelejtik!

Szólj hozzá

mobil app mobil app marketing mobil app terjesztés