2012. okt 23.

iPad Mini

írta: PlixApp
iPad Mini

Mivel több az iPad Mini mint az iPad? "Egy kézzel is tudod tartani". Válaszolta: Phil Schiller. De valójában mivel is lett másabb, és miért?

A 7" kijelzőméretű tabletek közül 2011-ben 17 millió talált gazdára. Ugyanez a méretű tablet 2012 -ben előrejelzésk alapján 34 millió darabszámot produkál, 2013-ra pedig 67 millió fölé fog emelkedni a piaci szakértők szerint.

Bizonyára az Apple is a piaci elemzők véleménye alapján fejleszt, hiszen mi más indokolta volna az iPad Mini megjelenését. Nem mintha olyan sokkal kisebb lenne nagytestvérénél.

A sok-sok pletyka után ma fátylat rántott az Apple az iPad Mini-ról. A bejelentés már nem a megszokott hangulatban telt, mivel az információk kiszivárgásával a megjelenése előtt lehetett tudni majdnem minden részletet.

ipad-mini-render.jpgRöviden, az iPad Mini 7.9"-os LED kijelzőt kapott és összesen 7.2 mm vastag. A5 Chip gondoskodik a teljesítményről, melyet 10 órán keresztül képes energiával ellátni az akkumulátora. A beépített kamerája 1080p teljes HD minőségű videók felvételére is alkalmas. Megkapta az LTE támogatást a 4G mellé, hasonlóan mint az iPhone 5 és támogatja a Bluetooth 4.0-t, és a WiFi a/b/g/n szabványait. Természetesen iOS6 -al kerül a boltokba, és több mint 275 ezer mobil alkalmazás várja az új iPad Mini vásárlókat.

 

Szólj hozzá

Apple iOS iPad Mini Mobil alkalmazás